Adlib startpagina > Diensten

 

Diensten

Meer dan software alleen. Naast de Adlib-software levert Axiell ALM Netherlands alle aanvullende diensten om het overstappen naar Adlib en het werken met Adlib zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Consultancy

Axiell ALM Netherlands kan u helpen bij alle fasen van het implementatieproces. Dat kan al starten bij de voorbereiding van de implementatie door bijvoorbeeld te adviseren en een implementatieplan op te stellen. Wij kunnen hiervoor de consultancy leveren. Vanzelfsprekend zijn we ook betrokken bij de uitvoering waar onze Axiell-consultants de technische uitvoering van de implementatie voor hun rekening nemen.

Onderhoudscontract

Na de ingebruikname van uw Adlib-systeem kunt u ook op ons blijven rekenen. Met een onderhoudscontract blijft u verzekerd van up-to-date software en van ondersteuning van onze helpdesk.

Data conversie

Om gegevens over te zetten van uw oude systeem naar de Adlib databases moet een technische en inhoudelijke vertaalslag worden uitgevoerd. Axiell ALM Netherlands heeft in haar meer dan 27-jarige bestaan veel expertise opgebouwd in het converteren van data. Hoewel er veel conversies uitgevoerd worden, blijkt toch iedere keer dat elke conversie weer anders is, en het is daarom belangrijk om dit onderdeel van een project niet te bagatelliseren. De data in uw bestanden is immers waar het allemaal om gaat. Het maakt niet uit in welk systeem uw oude data zit. Of u nu een Access-, Oracle- of andere database hebt, uw data kan door ons worden geconverteerd.

Installatie

Axiell ALM Netherlands beschikt over verschillende gestandaardiseerde Adlib-applicaties, die gemakkelijk te installeren zijn. Vaak kunt u de Adlib-software zelf installeren met behulp van de installatie-cd-rom. In grotere projecten wordt de software meestal door een Axiell-medewerker geïnstalleerd.

Op maat gemaakte applicaties

Er is een heel scala aan Adlib-applicaties beschikbaar. Dit zijn gestandaardiseerde applicaties die u eenvoudig zelf kunt installeren, zowel op een stand-alone pc als in een netwerkomgeving. Hoewel de gestandaardiseerde applicaties alle heel uitgebreid zijn, kan het voorkomen dat u specifieke aanpassingen of uitbreidingen nodig hebt. Wij denken graag met u mee om tot de beste oplossing te komen. Adlib-software is flexibel, dus aanpassingen zijn altijd mogelijk. Aanpassingen in Adlib-applicaties kunt u zelf uitvoeren of aan Axiell ALM Netherlands uitbesteden. In dat geval wordt een gedetailleerd overzicht van gewenste wijzigingen opgesteld.

Adlib Hosting

Wanneer u zelf niet de mogelijkheid hebt om de gegevens, die u in uw Adlib-systeem beheert, online te plaatsen, dan kunnen wij uw web-hosting bieden. Als u de Adlib-software liever helemaal niet in uw eigen netwerk wilt installeren, ook dan kunnen wij u helpen. U kunt uw gehele Adlib-applicatie door ons laten hosten. Uw afdeling systeembeheer hoeft dan geen enkele kennis van de Adlib-software te hebben. Wij nemen u alle IT-zorgen met betrekking tot de Adlib implementatie en onderhoud uit handen. Axiell ALM Netherlands zorgt voor de technische infrastructuur en alles wat u nog hoeft te doen is in te loggen op de Adlib Hosting Server om zorgeloos met Adlib aan de slag te gaan. Hosting Brochure PDF