Adlib startpagina > Support > Downloads

 

Downloads

Hier kunt u diverse software van Adlib downloaden. Onder Upgrades vindt u nieuwe versies van de Adlib-software. Ook kunt u een demonstratieversie downloaden van de belangrijkste Adlib-applicaties, onder Demo's. Onder Overig kunt u handige aanvullende programmaatjes en kant-en-klare sjablonen en dergelijke vinden.

Upgrades

  • Adlib 7.5 - Adlib 7.5 is de meest recente release van de Adlib core-software. Deze download is alleen beschikbaar voor klanten met een onderhoudsovereenkomst. Klik de link voor meer informatie, de release-notes en installatie-instructies.
  • Adlib Designer 7.5 - Adlib Designer 7.5 is de meest recente versie van Adlib's belangrijkste gereedschap voor het aanpassen van uw applicatie. Deze download is alleen beschikbaar voor klanten met een onderhoudsovereenkomst en een licentie voor Adlib Designer. Log alstublieft in op My Adlib om de downloadlink te verkrijgen.
  • Adlib Recordlockmanager - De Adlib Recordlockmanager is een gratis hulpprogramma waarmee u recordlocks kunt beheren zonder dat u Adlib Designer nodig hebt.
  • ValidateDatabase - Het doel van de ValidateDatabase tool is om een of meer Adlib databases te controleren op veldtags die niet in de data dictionary (uw .inf databasestructuurbestanden) gedefinieerd zijn, daarover te rapporteren en generieke velddefinities voor die tags aan de relevante .inf's toe te voegen.
  • Adlib OAI server - Adlib OAI server maakt het mogelijk om een openbare OAI-repository van uw Adlib-database te maken. Deze download is gratis voor klanten met een Adlib-licentie. Klik de link voor meer informatie over dit pakket.

Overige

  • Museum-sjablonen - Deze download bevat drie speciale, kant-en-klare Word 2003-sjablonen waarin afbeeldingen bepaalde maximale afmetingen krijgen (wat niet zo eenvoudig te bereiken is), zodat u er zeker van kunt zijn dat er altijd een vast aantal objectrecords op een pagina worden afgedrukt. Lees de FAQ over dit onderwerp voor meer informatie.
  • Voorbeeld XSLT-stylesheets - Vanaf Adlib 6.6 kunt u zogenaamde webbrowservakken en HTML-velden in uw applicatie inbouwen. Voor deze functionaliteit zijn XSLT-stylesheets nodig. U kunt verschillende voorbeelden downloaden.
  • Voorbeeld XSLT-stylesheet voor etiketten - Download een voorbeeld van een XSLT-stylesheet waarmee u barcode-etiketten met afbeeldingen kunt afdrukken naar een normale printer.
  • Voorbeeld XSLT-stylesheets voor afbeeldingen - Download twee XSLT-stylesheetvoorbeelden waarmee u afbeeldingen in een tabel kunt afdrukken.
  • Adlib Office Connect - Adlib Office Connect is een gratis plugin voor Microsoft Office 2010 of hoger, waarmee u via een eenvoudige interface kunt zoeken in Adlib-databases, en de gevonden data direct in een Word, PowerPoint of Excel-document kunt invoegen. Klik op de link voor meer informatie.